Vandrarhem i Östhammar

I April månad så var jag och min sambo på besök i Östhammar för att hälsa på min mormor och morfar. Jag som inte hade sett dem på lite över två år ville verkligen lösa ett boende som gjorde att jag hade råd att stanna där i en vecka för att spendera såpass mycket tid som möjligt med dem. När vi browsade internet så såg vi att ett vandrarhem i Östhammar hade fått enormt bra recensioner för sina fina renoverade rum och trevliga service. All kvalitén som folk skrev så positivt om dem gjorde ju en väldigt mycket mer nyfiken då vandrarhem skiljer sig väldigt mycket såklart i prisskillnad från till exempel hotell.

Så vi kontaktade dem och bokade ett rum som vi stannade på i en vecka i Östhammar. Därför sitter jag nu och skriver detta inlägget, var jag ville helt enkelt passa på att rekommendera Gardet AB för deras underbara gästvänlighet och trevliga boende. Otroligt prisvärd och för att få den servicen vi fick för ett såpass bra pris var verkligen något som jag själv tidigare aldrig riktigt har upplevt.